Family Day

donderdag 21 mei 2020   |   10:00 - 20:00   |   Geen locatie ingevoerd

Het belooft wederom een super gezellige, sportieve en uitdagende dag te worden!

Het is namelijk weer hoog tijd voor de Family Day! 

Voor wie is deze dag? 
Al onze eigen leden, mini`s, jeugd, senioren, trimhockeyers, allemaal kunnen jullie meedoen. Én het leuke is, jullie kunnen je ouders, opa`s en oma`s, broers en zussen meenemen. Je vormt dan samen met elkaar een team (team bestaat uit max 8 personen) en dan worden er onderling kleine toernooitjes gespeeld. Heb je niet een volledig team? Of kom je alleen? Geeft niets. Je word dan gewoon in een team ingedeeld. Ook als je ouders liever niet meespelen, kunnen ze toch gezellig bij deze dag aanwezig zijn.

Hoe ziet de dag eruit?
Vanaf 10:00 uur zijn alle teams welkom om zich op te maken voor een sportieve dag om de felbegeerde Family beker te winnen! Vanaf 11:00 zullen de eerste wedstrijden beginnen.  Tussen de middag is er een uurtje pauze voor de lunch. Na de lunch zullen de finale wedstrijden beginnen. Uiteraard zal er dit jaar weer voor een prijs worden gespeeld!

Aan het einde van de middag zal er een BBQ verzorgd worden. Gelieve je hier ook voor op te geven. kosten hiervoor zijn €8,- voor volwassenen en €6,- voor kinderen (tot 15 jaar). Voor je lunch zorg je zelf, en natuurlijk is de bar/ keuken ook open.

Aanmelden vóór 15 mei via [email protected]!

Hopelijk tot 21 mei en met sportieve groet,

Activiteitencommissie