Seizoensafsluiting

zaterdag 13 juni 2020   |   16:00 - 00:00   |   Geen locatie ingevoerd


Zaterdag 15 juni is het weer tijd voor de jaarlijkse seizoensafsluiting voor de gehele club, reden voor een feestje!

Na het eindsignaal van de wedstrijden gaat het feest van start! Alle leden, vrienden, ouders, partners, opa’s, oma’s en andere feestliefhebbers zijn van harte welkom voor een biertje, wijntje of frisje. Om de honger voor te zijn wordt er voor eten gezorgd. Aanvang van het eten zal rond 18:30 zijn. De kosten hiervoor bedragen € 8,- voor volwassenen en € 6,- voor kinderen (tot 12 jaar).

Voor de jeugd zal er een springkussen aanwezig zijn waar de overige energie nog volop benut kan worden!

Vanzelfsprekend kan een, goed gevulde, tombola niet missen op de seizoensafsluiting! Trek je spaarvarken leeg en pak je kleingeld want voor € 1,- per lootje of € 7,50 voor 10 lootjes maak jij al kans op wederom een paar mooie prijzen! Na de tombola zal het feest losbarsten tot in de late uurtjes!

Na het eten zal er tijd gemaakt worden voor enkele toppers van de club, namelijk de kampioensteams (we gaan er gewoon vanuit dat het wederom HCPM-kampioenen zijn)! Welke teams krijgen het dit seizoen voor elkaar en zullen voor dubbel feest zorgen?

Wil jij graag meegenieten van het eten en een gezellige feestje? Geef jezelf + gezelschap dan snel op voor 9 juni via [email protected].

Hopelijk tot 13 juni en met sportieve groet,

Activiteitencommissie